Onze jobs

Onze Jobs

Spontane sollicitatie

 
Geplaatst :18/06/2024

Mechanieker | BMW J-M Martin Woluwe

We zoeken een mechanieker voor de concessie BMW J-M Martin Woluwe. De filosofie van Jean-Michel Martin nam hij over uit de autosport: altijd met hart en ziel de beste prestaties nastreven. Hij deelt die filosofie met een team van commerciële medewerkers en technici dat met de grootste zorg werd samengesteld. U ziet deze denkwijze ook terug in de inrichting van de showrooms en werkplaatsen, die uitgerust zijn om u prestaties van hoog niveau te kunnen bieden. Bovendien kan de klant bij ons rekenen op een hartelijk onthaal en de efficiëntie en aandacht die elke bestuurder van een premiummerk mag verwachten.

 

Meer informatie

 

 
Geplaatst :15/06/2024

Mechanieker | MINI J-M Martin Zaventem

We zoeken een mechanieker voor de concessie MINI J-M Martin Zaventem. De filosofie van Jean-Michel Martin nam hij over uit de autosport: altijd met hart en ziel de beste prestaties nastreven. Hij deelt die filosofie met een team van commerciële medewerkers en technici dat met de grootste zorg werd samengesteld. U ziet deze denkwijze ook terug in de inrichting van de showrooms en werkplaatsen, die uitgerust zijn om u prestaties van hoog niveau te kunnen bieden. Bovendien kan de klant bij ons rekenen op een hartelijk onthaal en de efficiëntie en aandacht die elke bestuurder van een premiummerk mag verwachten.

 

Meer informatie

 

 
Geplaatst :14/05/24

Motorist | BMW J-M Martin Drogenbos

Wij zijn op zoek naar een Motorist voor onze BMW concessie te Drogenbos. De filosofie van Jean-Michel Martin, afkomstig van de autosport, is altijd geweest om met passie de weg van de prestaties te volgen. Dit wordt gedeeld door een heel team van zorgvuldig geselecteerde verkopers en technici. Dit wordt weerspiegeld in de inrichting van de showrooms en in de werkplaatsen, die zijn uitgerust om u diensten van hoog niveau aan te bieden.

 

Meer informatie

 

 
Geplaatst :02/05/24

Mechanieker | BMW J-M Martin Drogenbos

We zoeken een mechanieker voor de concessie J-M Martin Drogenbos. De filosofie van Jean-Michel Martin nam hij over uit de autosport: altijd met hart en ziel de beste prestaties nastreven. Hij deelt die filosofie met een team van commerciële medewerkers en technici dat met de grootste zorg werd samengesteld. U ziet deze denkwijze ook terug in de inrichting van de showrooms en werkplaatsen, die uitgerust zijn om u prestaties van hoog niveau te kunnen bieden. Bovendien kan de klant bij ons rekenen op een hartelijk onthaal en de efficiëntie en aandacht die elke bestuurder van een premiummerk mag verwachten.

 

Meer informatie

 

 
Geplaatst :02/05/24

Service Advisor | BMW J-M Martin Woluwe

Voor ons dealerbedrijf Drogenbos zijn wij op zoek naar een Sales Advisor. De J-M Martin-groep dankt zijn filosofie aan zijn oprichter, de piloot Jean-Michel Martin. Ons motto, overgenomen van de autosport, is ‘Passie voor prestatie’. Dit wordt gedeeld door een heel team van zorgvuldig geselecteerde medewerkers, ongeacht hun functie. Het komt dagelijks tot uiting in de hoogwaardige dienstverlening die wij onze klanten bieden. En dat alles met de vriendelijke ontvangst en de attente efficiëntie die iedere bestuurder van een premiummerk van ons mag verwachten.

 

Meer informatie

 

 
Geplaatst :25/03/2024

Service Advisor | BMW J-M Martin Drogenbos

Voor onze BMW dealer in Drogenbos zijn wij op zoek naar een Service Adviseur. De J-M Martin-groep dankt zijn filosofie aan zijn oprichter, de piloot Jean-Michel Martin. Ons motto, overgenomen van de autosport, is ‘Passie voor prestatie’. Dit wordt gedeeld door een heel team van zorgvuldig geselecteerde medewerkers, ongeacht hun functie. Het komt dagelijks tot uiting in de hoogwaardige dienstverlening die wij onze klanten bieden. En dat alles met de vriendelijke ontvangst en de attente efficiëntie die iedere bestuurder van een premiummerk van ons mag verwachten.

 

Meer informatie